Docent

Voor een cursus op maat
Docent

Voor een cursus op maat, op elk gewenst niveau, tot op de laatste dag actueel.

In 1987 begonnen als thuiswerkdocent voor de LOI, sinds 1996 “voor de klas”, in 2012 mijn 1e E- learning en sinds 2013 ook op het web!

Ik geef zeer regelmatig actualiteitencursussen op het gebied van de sociale zekerheid. Of op het gebied dat het raakvlak betreft tussen het arbeidsrecht en de sociale zekerheid. Ook maatwerk komt zeer regelmatig voor. Mijn doelgroep is dus niet alleen de sociaalzekerheidsjurist maar ook de arbeidsrechtjurist. Ook voor het verzorgen van een lezing op een symposium/seminar word ik regelmatig gevraagd.

De kring van opdrachtgevers breidt zich nog steeds uit. Huidige opdrachtgevers: OSR, CPO, AVDR, VAAN, VU Law Academy, ARAG, DAS, FNV, CNV en AOB.

Punten vermeld door cursisten op evaluatieformulieren: enthousiaste docent, aansprekende praktijkvoorbeelden, actueel, gedreven, wandelende vraagbaak, vaker uitnodigen!

Lintje

Uitgereikt in verband met het jarenlang op vrijwillige basis verzorgen van de opleiding van de studenten / rechtswinkeliers van de rechtswinkel Noord-Holland Noord.

AUTEUR

Ik ben als auteur verbonden aan de NDSZ (Nederlandse Documentatie Sociale Zekerheid) en aan Jurisdidact.