Floresca!

Leef jij je leven voluit of oppervlakkig?
Wil jij de sprankeling in je ogen terug?
Dat doen waarvan jouw ziel gaat zingen?
Tot zinvolle bloei komen?

Advocaat & zielscoach

Worden wie je bent

Floresca!

Wat is dat toch dat jij -zelfs indien het voor de buitenwereld ogenschijnlijk allemaal goed gaat- je afvraagt wat geluk nu werkelijk is?

Wat maakt het zo moeilijk dat ook daadwerkelijk te voelen? Waarom heb je het gevoel dat het leven aan je voorbij schiet, dat je aan het overleven bent in plaats van daadwerkelijk te leven? Wat is dat eigenlijk: leven? Leef jij je leven voluit of oppervlakkig? Wil jij de sprankeling in je ogen terug? Dat doen waarvan je ziel gaat zingen? Tot zinvolle bloei komen?

Over dit soort vragen ga ik graag met je in gesprek! En wandel ik graag een stukje mee op je levenspad om te onderzoeken of je op de juiste weg zit of dat je misschien een verkeerde afslag hebt genomen. En zorgen we er samen voor dat je op het goede spoor terecht komt!

Hiervoor is moed vereist. Moed om bij jezelf naar binnen te durven kijken. Dat onder ogen te komen en te voelen waar je al zo lang voor weg loopt. Zelfreflectie zal je helpen het patroon van het projecteren van jouw dynamiek op een ander te doorbreken. Zonder zelfreflectie zie je niet hoe het in jezelf werkt. Je blijft je onbewust van je eigen aandeel. Dat is een garantie voor herhaling van de oude, belemmerende patronen. Patronen die, als je ze maar lang genoeg volhoudt, zelfs tot allerlei lichamelijk klachten kunnen leiden.

Om deze ‘heldenreis’ met jezelf aan te kunnen heb je voldoende draagkracht nodig. Het kan zijn dat, voordat jij je reis begint, je eerst aan de slag gaan met draagkrachtversterkende technieken.

Als we eenmaal op pad gaan, werk ik met verschillende technieken zoals lichaamsgericht energiewerk, trance, somatic experiencing en voice dialoque.

Eerst maken we kennis met elkaar tijdens een intake. Voelt het voor beiden goed dan breng ik je de intake in rekening. Na de intake stel ik een plan op en bespreek dat met jou. En dan gaan we op pad! In sommige gevallen kan de coaching ook online plaatsvinden.

 

I just wanna live while I’m alive
– Bon Jovi

Kosten

Omdat ik van te voren niet weet hoe lang jouw reis gaat duren werk ik op basis van een uurtarief. Mijn coachingsuurtarief bedraag €100 incl BTW voor particulieren en €100 ex BTW voor werkgevers. Een sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Ook is het mogelijk een vaste prijs af te spreken voor een coachingstraject.

Coachingskosten zijn soms voor particulieren aftrekbaar als scholingskosten. Ook kennen sommige ziektekostenverzekeraars een vergoeding vanuit een aanvullende verzekering.

Voor werknemers en werkgevers is van belang te weten dat coaching deel kan uitmaken van een persoonlijk ontwikkelingsplan of een scholings- of re integratietraject.

De uitdaging

Gedicht: Oriah Mountain Dreamer – De uitdaging

Het interesseert me niet wat voor werk je hebt.
Ik wil weten wat je verlangens zijn, en of je durft te dromen over dat waar je in je hart naar hunkert.

Het interesseert me niet hoe oud je bent. Ik wil weten of je het aandurft naar liefde te zoeken, je droom na te streven, het avontuur van het leven durft aan te gaan.

Het interesseert me niet welke planeten je maan kruisen. Ik wil weten of je tot de kern van je eigen verdriet bent doorgedrongen, of je ontvankelijker bent geworden door het verraad van het leven. Of dat je je hebt teruggetrokken en afgesloten uit angst voor nog meer pijn. Ik wil weten of je pijn kunt ervaren, de mijne of die van jezelf, zonder het te verbergen, te verdoezelen of vast te houden.

Ik wil weten of je met vreugde kunt omgaan, de mijne of die van jezelf, of je kunt dansen van uitzinnigheid en de verrukking tot in je vingertoppen en tenen kunt voelen tintelen, zonder ons te waarschuwen voorzichtig te zijn, realistisch te zijn, rekening te houden met de beperkingen die je als mens hebt.

Het interesseert me niet of het verhaal dat je me vertelt waar is. Ik wil weten of je een ander kunt teleurstellen om eerlijk tegenover jezelf te zijn; of je de beschuldiging van verraad kunt verdragen zonder je eigen ziel te verraden; of je trouweloos kunt zijn en daarom betrouwbaar. Ik wil weten of je schoonheid kunt zien, zelfs wanneer het niet mooi is, iedere dag, en of je je eigen leven door de aanwezigheid ervan kunt verrijken. Ik wil weten of je mislukking kunt aanvaarden, die van jezelf en de mijne, en toch aan de rand van het meer kunt staan en ‘Ja!’ roepen naar de zilveren volle maan.

Het interesseert me niet te weten waar je woont of hoeveel geld je hebt. Ik wil weten of je kunt opstaan na een nacht van verdriet en wanhoop, vermoeid en gekwetst tot op het bot, en kunt doen wat gedaan moet worden om de kinderen te eten te geven.

Het interesseert me niet wie je kent of hoe je tot hier bent gekomen. Ik wil weten of je met mij midden in het vuur wilt gaan staan en niet zult terugdeinzen.

Het interesseert me niet waar of met wie je hebt gestudeerd. Ik wil weten wat jou staande houdt, van binnenuit, wanneer al het andere wegvalt. Ik wil weten of je alleen met jezelf kunt zijn en of je op die eenzame momenten werkelijk van je eigen gezelschap geniet.

Wil jij ook op die manier in het leven staan? Dan ga ik graag met jou de uitdaging aan!

testimonials

Ervaringen bij Floresca

  • Ik voelde heel veel emoties. Kerstin gaf mij tools om hiermee om te gaan. Ik heb nu rust in mijn lijf, weet nu hoe het komt waardoor ik mij rot voelde. Alle puzzelstukjes vallen in elkaar.

    Renate Hoekman
  • Leerzaam en liefdevol.

    Kees Boendermaker
  • Het gevoel van de ervaring kan bijna niet in woorden worden uitgedrukt. Door de sessies en de gesprekken heb ik een ontwikkeling doorgemaakt waarbij ik mijn eigen IK opnieuw hebt ontdekt. Verschillende angsten afgelegd en meer completer leven waarbij mijn zelfvertrouwen is toegenomen. De zin om mijn leven meer inhoud te geven en de lef om nieuwe uitdagingen zonder aarzelen tegemoet te treden.Door een aantal symbolische handvatten kon ik mijzelf veel beter in balans krijgen. Een aanrader voor elk mens die meer compleet door het leven wil gaan waarbij persoonlijke ontwikkeling het hoofddoel is. Kerstin is voor mij een goede gids die mij heel daadkrachtig heeft begeleid om helemaal bij mezelf te komen.

    Jose Langras